Accident cumplit, cinci oameni morţi

Accident cumplit, cinci oameni morţi

Cinci oameni au murit, iar alţi 3 se află în stare gravă la spital upă ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un TIR. S-a întâmplat în judeţul Teleorman, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca, acolo unde echipajele de salvare au declanşat planul roşu de intervenţie! Şi în Bistriţa Năsăud o femeie în vârstă de 33 de ani a murit în urma unui grav accident de circulaţie.

Imaginea accidentului este cumplită! Doar un maldăr de fiare a mai rămas din microbuzul izbit de TIR. În autoturism se aflau 8 persoane, toate de cetăţenie bulgară. Şase echipaje de salvare au fost trimise de urgenţă la faţa locului. Din nefericire, însă, trei pasageri au fost găsiţi fără suflare. Alte două victime s-au stins din viaţă la spital. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest. Niciunul nu consumase alcool. Un alt accident grav a avut loc şi în Bistriţa Năsăud.

La volanul uneia dintre maşinile implicate în accident se afla o femeie însărcinată pe care medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o în stare de inconştienţă. În ciuda manevrelor de resuscitare care au durat mai bine de 50 de minute, femeia în vârstă de 33 de ani a decedat. În urma teribilului accident, alte trei victime, printre care şi un copil, au fost transportate la spital. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar ancheta va stabili circumstanţele tragediei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt