A scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a fost lovit de tren

A scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a fost lovit de tren
foto: arhivă

Un şofer a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce maşina sa a fost lovită în plin de un tren de marfă. Accidentul a avut loc în judeţul Constanţa. Autoturismul a fost împins pe podul de cale ferată, iar resturi din el au căzut pe şosea. Doar pompierii au putut să-l scoată pe şofer din maşină.

Accidentul a avut loc in jurul orei 7:30, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Năvodari şi localitatea Nazarcea. Un tren de marfă care aparţine unui operator privat a acroşat maşina şi, din inerţie, a împins-o pe podul care trece deasupra Drumului Naţional 2 A, Constanta-Hârşova.

Şoferul a rămas blocat între fiare, iar bucăţi din autoturism s-au prăbuşit de pe pod pe şoseaua naţională. Bărbatul a scăpat însă miraculos şi era şi conştient. Traficul feroviar a fost oprit, la fel şi traficul rutier pe DN2A, fiind deviat pe un drum judeţean. Pompierii şi paramedicii ISU Dobrogea au intervenit cât s-a putut de repede.

Şoferul, un bărbat de 35 de ani, militar la o unitate din apropiere, a fost scos de pompieri , iar echipajele medicale l-au dus la spital. După accident, CFR a anunţat că pe linia respectivă circulă doar garnituri de marfă, iar circulaţia feroviară de călători pe raza judeţului Constanţa nu a fost afectat. În schimb traficul rutier dintre localităţile Kogălniceanu şi Ovidiu a fost oprit complet pe un sens, mai bine de trei ore.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt