A murit carbonizat în maşină

A murit carbonizat în maşină

Moarte îngrozitoare pentru un bărbat de 40 de ani din Iaşi. A fost găsit carbonizat, în propria maşină, după ce a căzut într-un şant. În Olt, un tânăr de 26 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe un câmp, iar pe Autostrada Transilvania, un bolid de două sute de mii de euro a fost făcut praf într-un parapet, la 200 de kilometri la oră.

Gravul accident din judeţul Iaşi a avut loc între Leţcani şi Podu Iloaiei, la kilometrul 53 al drumului european. Şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei într-un viraj, iar maşina s-a izbit frontal de un cap de pod şi s-a răsturnat. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost proiectat prin parbriz pe câmpul de lângă şosea, iar autoturismul a luat foc. Şoferul nu a mai reuşit să iasă, fiind găsit de salvatori, carbonizat, în interior. Accidentul ar fi avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, dar şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, spun poliţiştii.

Accident mortal şi în judeţul Olt. Un tânăr de 26 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. O
adolescenta de 18 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită şi transportată la spitalul din Slatina. Şi aici şoferul a pierdut controlul maşinii, cel mai probabil din cauza vitezei, şi a murit pe loc. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital în judeţul Neamţ, după ce maşinile în care se aflau au intrat în
coliziune. Accidentul a avut loc în localitatea Bălţăteşti, în urma impactului unul dintre autoturisme fiind proiectat în afara şoselei. Şi în acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

O maşină în valoare de 200 de mii de euro s-a făcut praf pe Autostrada Transilvania. Şoferul a pierdut controlul direcţiei iar bolidul de lux a intrat într-un parapet. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viaţă, automobilul, însă, este complet distrus. Potrivit unor surse, şoferul avea permisul de conducere suspendat de 5 zile după ce poliţiştii l-au prins cu peste 200 de kilometri la oră.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt