A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit
foto: arhivă

A băut, s-a urcat la volan şi a plecat la plimbare prin Constanţa. Din nefericire, aflat sub influenţa alcoolului, un şofer ucrainean a acroşat o femeie pe trecerea de pietoni, în centrul oraşului. A crezut că va scăpa şi a încercat să fugă de la locul accidentului, însă un echipaj de Poliţie Locală s-a luat după el şi l-a blocat în trafic. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Trecerea de pietoni din piaţa centrala a Constanţei, acolo unde a vut loc accidentul, este foarte aglomerată la orice oră. Tot timpul e traversată de oameni care merg la cumpărături, mai ales de persoane în vârstă, cu sacoşe în mâini, care merg încet.
Soferul ucrainean a trecut în viteza prin spatele unei femei de 64 de ani si a acrosat-o cu maşina. Când a văzut că a lovit-o, iar femeia cade la pământ, a accelerat şi a dat să fugă. Un echipaj de Poilitie Locala aflat în zonă a văzut însă toată scena.
După ce l-a oprit pe şofer, Politia Locala a chemat ambulanta si a anunţat şi ofiterii de la Poliţia Rutieră. Agenţii i-au percheziţionat maşina şi au gasit o sticla de alcool, inceputa. Au intrat la banuieli.
Ucraineanul s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru vatamare corporala, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si incercarea de a parasi locul accidentului. Din fericire, femeia a suferit doar răni uşoare la mana si la picior şi a refuzat să fie transportată la spital.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt