A intrat într-un cap de pod şi şi-a omorât soacra

A intrat într-un cap de pod şi şi-a omorât soacra

O maşină s-a răsturnat şi a luat foc în judeţul Argeş, după ce şoferul a adormit la volan. Soacra acestuia a murit în
accident, iar soţia a ajuns rănită la spital. La 60 de kilometri spre sud, tot în Argeş, un tânăr de 20 de ani a dat cu maşina peste un bărbat de 80 de ani. În Maramureş, impactul dintre un autoturism şi o motocicletă a dus la moartea…atât a şoferului cât şi a motociclistului!

Nici nu se luminase de ziuă când şoferul de 59 de ani al unui autoturism a adormit la volan, a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a lovit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Condusese mult şi mai avea doar câteva sute de metri până acasă, în Câmpulung Muscel. Autoturismul a luat foc în urma impactului.

Şoferul a ieşit din maşină cu ajutorul unui localnic şi a sunat imediat la 112. Soţia lui, de 56 de ani, care era pe locul din dreapta, a rămas încarcerată şi a fost scoasă din maşină de cei de la descarcerare. Din păcate, soacra lui, de 80 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost declarată decedată. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot în Argeş, dar 60 de km mai la sud, în localitatea Bradu, un tânăr de 20 de ani, din Piteşti, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă după ce a dat cu maşina peste un bărbat de 80 de ani. Bărbatul mergea de la Piteşti spre Suseni, pe un drum judeţean, când în faţă i-a apărut bătrânul care se ajuta de un baston. Traversa strada şi nu s-a asigurat. Tânărul nu a avut cum să-l evite şi l-a lovit în plin. Din cauza loviturii puternice bărbatul în vârstă a murit pe loc.

Un medic din Tulcea şi un motociclist polonez au murit într-un tragic accident rutier care a avut loc în Vişeul de Sus, judeţul Maramureş. Aşa cum se vede şi pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, medicul a efectuat o manevră de depăşire într-o zonă interzisă în care era linie continuă şi trecere pentru pietoni şi a izbit în plin motocicleta condusă de polonez care circula regulamentar din sens opus. Şoferul autoturismului a murit pe loc, iar motociclistul polonez a decedat câteva ore mai târziu, la spital.

În Vrancea, se putea întâmpla o tragedie după ce un camion, încărcat cu navete goale, a derapat, s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat pe şosea în timp ce mergea. Accidentul a avut loc pe Drumul European 85, dinspre Râmnicu Sărat spre Focşani, în zona localităţii Dumbrăveni. Din fericire, deşi traficul era intens, nicio maşină nu a mai fost implicată, iar şoferul este teafăr.

Afla mai multe despreaccidentargesranititop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt