A fost identificată prima victimă care a murit în incendiul de la Matei Balş. Era o călugăriţă internată în urmă cu o săptămână

A fost identificată prima victimă care a murit în incendiul de la Matei Balş. Era o călugăriţă internată în urmă cu o săptămână

Patru dintre pacienţii mutaţi ieri dimineaţă după incendiul de la Matei Balş în alte spitale din Capitală sunt în stare gravă, intubaţi în secţiile de Terapie Intensivă. Starea celorlalţi este stabilă, ba chiar cinci dintre ei urmează să fie externaţi. În paralel, ancheta pentru ucidere din culpă continuă pe mai multe planuri. Medicii legişti au făcut în această dimineaţă necropsiile în cazul a patru dintre victime şi urmează să comunice procurorilor concluziile preliminare. Prima persoană decedată care a fost identificată este o călugăriţă.

Aparţinătorul uneia dintre femeile care au decedat spunea că sora lui a fost internată în urmă cu o săptămână de către mănăstirea la care se afla, pentru că era călugăriţă, iar reprezentanţilor lăcaşului de cult li s-a transmis că pot ridica cadavrul luni, pentru că în weekend nu se lucrează la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. Femeia a fost identificată iniţial după o cruce purtată la gât.

Au mai rămas de indentificat trei victime. Cea de-a cincea victimă, femeia care a murit la scurt timp după incendiu nu a fost adusă la INML.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt