A dat cu maşina-n gard

A dat cu maşina-n gard

Un şofer din Târgovişte a dat dovadă de o inconştienţă fără margini. Aflat în maşină împreună cu alţi doi adulţi şi doi copii, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor de la rutieră. A încercat să scape cu fuga şi a început o urmărire ca-n filme. Şoferul a lovit însă mai multe maşini şi a încheiat cursa nebună într-un gard.

La volanul acestei maşini se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Târgovişte. Când a ajuns în dreptul unui echipaj de poliţie, oamenii legii i-au făcut semn să oprească. În acel moment a călcat însă pedala de accelaraţie fără să mai ţină cont că alături de el se află şi 2 copii. Cu poliţia după el, suspectul a lovit o altă maşină. A ricoşat apoi pe trotuar unde a mai izbit un stâlp şi în cele din urmă a rămas blocat într-un gard. Un pieton a scăpat ca prin urechile acului să nu fie ucis de maşina scăpată de sub control.

Copiii aflaţi în maşină au suferit răni uşoare în momentul impactului. Ambii au fost transportaţi la spital.

Şoferul a ajuns în cele din urmă la secţie. Are acum un dosar penal pentru vătămare corporală.Poliţiştii încearcă să afle motivul pentru care bărbatul nu a vrut să oprească, mai ales că avea cercetările au arătat că nu consumase alcool şi avea toate documentele valabile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt