Sportivul tâlhar, jaf la farmacie - Prima News

Sportivul tâlhar, jaf la farmacie

Un cunoscut sportiv a fost reținut pentru 24 de ore după ce a jefuit o farmacie. Bărbatul, luptător MMA, a amenințat angajatele cu un pistol cu bile și s-a făcut nevăzut cu 3.000 de lei. Nu ar fi la prima abatere, spun anchetatorii. Ar fi dat lovitura și la mai multe magazine din străinătate. Vă avertizăm că urmeză informații care vă pot afecta emoțional!

Radu Mihăiță este luptătorul MMA care a dat două spargeri într-o singură noapte. Inițial, a intrat într-un amanet din Militari și a vrut să fure toți banii din casa de marcat. Însă casiera nu s-a speriat și l-a avertizat să plece până nu cheamă poliția. Sportivul a renunțat să dea lovitura aici, dar nu și-a abandonat planurile.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum Radu Mihăiță intră în farmacie, purtând o cagulă, are un pistol cu bile și le amenință pe cele două angajate. De frică, femeile l-au lăsat să ia toți banii. Bărbatul a fost identificat cu greu de polițiștii din Bucuești. După ce l-au prins, oamenii legi au făcut percheziții la el acasă

Cele două farmaciste fac acum consiliere psihologică. S-au speriat foarte tare, nu știau că pistolul este cu bile și s-au temut pentru viața lor. La farmacia din Otopeni vor fi de acum paznici care să prevină astfel de jafuri. Luptătorul MMA va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventinvă.

foto: captură video

Total
0
Shares
Total
0
Share