Sportivul tâlhar, jaf la farmacie

Sportivul tâlhar, jaf la farmacie

Un cunoscut sportiv a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a jefuit o farmacie. Bărbatul, luptător MMA, a ameninţat angajatele cu un pistol cu bile şi s-a făcut nevăzut cu 3.000 de lei. Nu ar fi la prima abatere, spun anchetatorii. Ar fi dat lovitura şi la mai multe magazine din străinătate. Vă avertizăm că urmeză informaţii care vă pot afecta emoţional!

Radu Mihăiţă este luptătorul MMA care a dat două spargeri într-o singură noapte. Iniţial, a intrat într-un amanet din Militari şi a vrut să fure toţi banii din casa de marcat. Însă casiera nu s-a speriat şi l-a avertizat să plece până nu cheamă poliţia. Sportivul a renunţat să dea lovitura aici, dar nu şi-a abandonat planurile.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum Radu Mihăiţă intră în farmacie, purtând o cagulă, are un pistol cu bile şi le ameninţă pe cele două angajate. De frică, femeile l-au lăsat să ia toţi banii. Bărbatul a fost identificat cu greu de poliţiştii din Bucueşti. După ce l-au prins, oamenii legi au făcut percheziţii la el acasă

Cele două farmaciste fac acum consiliere psihologică. S-au speriat foarte tare, nu ştiau că pistolul este cu bile şi s-au temut pentru viaţa lor. La farmacia din Otopeni vor fi de acum paznici care să prevină astfel de jafuri. Luptătorul MMA va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventinvă.

foto: captură video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt