Universitatea Craiova şi-a prezentat al doilea transfer al iernii. Oltenii au adus un jucător de naţională care a evoluat ultima data în MSL

Universitatea Craiova şi-a prezentat al doilea transfer al iernii. Oltenii au adus un jucător de naţională care a evoluat ultima data în MSL

Universitatea Craiova şi-a anunţat noul transfer al acestei perioade de mercato. Denil Maldonado a fost prezentat oficial ca noul jucător al clubului din Bănie, anunţă primasport.ro.

Internaţionalul care a bifat 29 de meciuri pentru reprezentativa ţării sale natale a fost adus în România, de la FC Motagua, sub formă de împrumut. Universitatea a plătit pe acesta 200.000 euro, cu posibilitatea de transferare definitivă în ianuarie 2025, caz în care va plăti o jumătate de milion de euro.

Denil Maldaldo, fundaş central de meserie, va purta numărul 3 şi va întări un post deficitar pentru formaţia din Bănie. Los Angeles FC este ultima echipă pentru care a evoluat jucătorul din Honduras, în tricoul căreia a jucat 25 de meciuri şi a înscris un gol.

"Un an uimitor la această echipă, sunt recunoscător pentru fiecare moment.", a fost mesajul de despărţire faţă de formaţia din SUA postat de Denil, sâmbătă, pe Instagram.

Maldado se va bate pentru un loc în linia defensivă a Universităţii cu Raul Silva, Juraj Badelj, Karlo Tomasec şi Gjoko Zajkov, însă doar primul dintre aceştia a reuşit să joace un număr rezonabil de meciuri în acest sezon.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt