Concedierea lui Mourinho înaintea finalei Cupei Ligii, o ''nebunie'' în opinia lui Wayne Rooney

Concedierea lui Mourinho înaintea finalei Cupei Ligii, o ''nebunie'' în opinia lui Wayne Rooney

Decizia clubului Tottenham Hotspur de a-l concedia pe antrenorul Jose Mourinho cu doar câteva zile înaintea finalei Cupei Ligii engleze de fotbal, împotriva formaţiei Manchester City, este "o nebunie" în opinia fostului căpitan al selecţionatei Angliei, Wayne Rooney, informează Reuters.

Rooney, care a jucat sub comanda lui Mourinho în perioada în care portughezul a pregătit-o pe Manchester United, consideră că oficialii lui Tottenham ar fi trebuit să aştepte întâi disputarea finalei de duminică, înainte de a renunţa la serviciile tehnicianului în vârstă de 58 ani.

"Cred că este o nebunie să faci asta înaintea finalei Cupei Ligii. Este un moment ciudat, oricum. Cu siguranţă ar fi putut aştepta până după finala Cupei Ligii, dacă aceasta era direcţia în care doreau să meargă. Mourinho este un manager căruia îi place să câştige trofee, acest lucru se vede clar. El a câştigat numeroase trofee de-a lungul carierei sale. Sunt sigur că Daniel Levy (preşedintele lui Tottenham - n.red.) trebuia să aştepte până a doua zi după meci", a declarat Rooney.

Internaţionalul sud-coreean Heung-min Son, atacantul lui Tottenham, a ţinut să-i mulţumească lui Mourinho după anunţul demiterii acestuia.

"Nu am cuvinte pentru a descrie ceea ce simt. A fost o plăcere să lucrez cu tine. Îmi pare rău că lucrurile nu au funcţionat şi sunt recunoscător pentru perioada petrecută împreună. Mult succes şi toate cele bune pe viitor", a scris fotbalistul asiatic pe contul său de Instagram.

Jose Mourinho a declarat, după concedierea sa, că nu simte nevoia să facă o pauză după demiterea sa de la cârma lui Spurs. "Sunt mereu în fotbal", a declarat The Special One pentru Sky Sports.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt