Cum poate fi traversată o localitate carantinată pentru a ajunge la locul de muncă. Modelul adeverinţei de angajator

Cum poate fi traversată o localitate carantinată pentru a ajunge la locul de muncă. Modelul adeverinţei de angajator

În cazul în care traseul spre locul de muncă trece printr-o localitate carantinată, o persoană poate folosi o adeverinţă de la angajator pentru a ajunge la destinaţie, fără însă a staţiona în zona izolată de autorităţi, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Cineva care nu domiciliază într-o localitate aflată în carantină şi doreşte să traverseze o altă localitate aflată în carantină pentru a ajunge la locul de muncă trebuie să prezinte forţelor de ordine o adeverinţă de la angajator.

Potrivit GCS, în fiecare ordin de carantină al unei localităţi există o normă care se referă la tranzitarea localităţii, fiind interzisă oprirea în localitate. De asemenea, în adeverinţa de angajator trebuie stabilite căile de circulaţie pentru tranzit.

Grupul de Comunicare Strategică mai precizează că modelul adeverinţei de la angajator care poate fi folosit este cel din perioada stării de urgenţă.

Măsura se aplică şi în cazul celor care vor să tranziteze localităţile carantinate din jurul Bucureştiului pentru a ajunge la muncă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt