Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi la volan

Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi la volan

Razie în Capitală! Mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi sau chiar drogaţi la volan! Oamenii legii au controlat inclusiv taximetrişti. Zeci de şoferi ai firmelor de transport au rămas fără permise de conducere pentru că se aflau sub influenţa substanţelor interzise. Poliţiştii au dat amenzi în valoare totală de 100.000 de lei.

Poliţişţii de la Brigata Rutieră au luat la rând, azi-noapte, bulevardele din Capitală. Mai mulţi şoferi au rămas fară permisele de conducere după ce au fost prinşi băuţi sau chiar drogaţi. Un tânăr de 21 de ani a fost oprit în timp ce conducea pe o stradă din sectorul 5. Consumase cocaină.

Oamenii legii au controlat incluşiv şoferii de taxi. Cei care au fost găsiţi cu nereguli au fost amendaţi şi li s-au ridicat şi numerele de înmatriculare.

Un taximetrist chiar a fost încătuşat după ce a fost prins băut la volan şi a avut un comportament agresiv. Bărbatul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru stabilirea alcoolemiei.

În total, 22 de şoferi de taxi au rămas fără permis, iar poliştii au dat peste 170 de amenzi care depăşesc 100 de mii de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt