Șoferi blocați în nămeți - Prima News

Șoferi blocați în nămeți

Coșmar pentru șoferi, pe mai multe drumuri din țară. Oamenii au rămas înțepeniți cu mașinile în nămeți și au stat ore întregi până la venirea drumarilor. Cea mai gravă situație este în județul Buzău. În toată țara, autoritățile au decis să închidă mai multe sectoare de drum.

30 de mașini au rămas blocate pe drumul județean dintrelocalitățile Măcișeni și Valea Mărului din cauza nămeților care, în unele locuri, depășeau 1 metru și jumătate. Oamenii au stat mai bine de două ore blocați, pe șosea, până când, într-un final, drumarii au reușit să curețe drumul. Probleme din cauza vremii sunt în mai bine de jumătate din țară. În multe județe, urgia a început încă de noaptea trecută.

Din cauza ninsorii abundente, autoritățile au decis să închidă unele sectoare din Drumul Expres Craiova-Pitești. Și în județul Brașov au fost închise mai multe porțiuni de șosea. Drumarii au stat întreaga noapte să deszăpezească. Unii au făcut haz de necaz. Cel mai grav pare să fie, însă, în județul Buzău.

Chiar și deszăpezite, multe drumuri sunt impracticabile. Localitățile sunt parcă rupte de lume, iar localnicii încearcă să găsească soluții ca să meargă chiar și până la magazin. Drumul care străbate aceste localități va rămâne închis, spun autoritățile locale.

Deși ninsorile vor înceta la noapte, meteorologii atrag atenția că vor urma zile extrem de geraose. Temperaturile vor scădea în unele zone din țară până la minus 15 grade.

Total
0
Shares
Total
0
Share