Unul din cinci tineri vrea să fie vedetă

Unul din cinci tineri vrea să fie vedetă

Sunt tineri, frumoşi, carismatici şi născuţi în era internetului. Pentru Generaţia Z această lume digitală nu are niciun secret. Tinerii petrec mai mult de două ore pe zi în faţa ecranelor şi au conturi pe toate reţelele de socializare. Şi nu se mulţumesc să fie simpli privitori. Vor să creeze conţinut şi să devină cunoscuţi în întreaga lume, asemenea unor adolescenţi celebri din Statele Unite. Un studiu recent arată că unul din cinci copii născuţi în perioada 1995- 2010 vrea să fie vedetă.

Mirajul interentului îi cucereşte pe tineri de la vârste tot mai fragede. La un singur click distanţă au în faţă un viitor de care de cele mai multe ori nu sunt conştienţi. Un studiu recent arată că 1 din 5 copii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 20 de ani îşi doreşte să devină influencer sau vedetă pe internet.

Platforma preferată a Generaţiei Z este YouTube, unde tinerii petrec peste două ore pe zi. Urmează Instagram, Facebook şi Tik Tok. Specialistii spun că tinerii de azi nu constientiZează pretul pe care il plătesc din dorinţa lor de fi mereu la modă şi celebri. Peste 64% dintre cei din generaţia Z sunt demotivaţi, obosiţi şi au stări emoţionale fluctuante.

Acelaşi studiu arată că 68% din tineri îşi doresc să aibă mai multă încredere în sine, iar aproximativ 60% ar vrea să înveţe să işi gestioneze timpul mai bine.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt