Un tramvai cu pasageri a deraiat şi a dărâmat un stâlp din beton; nu există răniţi

Un tramvai cu pasageri a deraiat şi a dărâmat un stâlp din beton; nu există răniţi

Un tramvai cu pasageri care circula pe calea Radnei, în municipiul Arad, a deraiat, luni, şi a lovit un stâlp din beton care susţinea reţeaua electrică, pe care l-a dărâmat, dar nicio persoană nu a fost rănită.

Directorul Companiei de Transport Public (CTP) Arad, Claudiu Godja, a declarat, pentru AGERPRES, că în tramvai erau mai mulţi pasageri, dar niciunul nu a fost rănit în urma impactului. De asemenea, vatmanul este bine.

"Din fericire, avem doar pagube materiale. Tramvaiul a fost avariat şi urmează să fie tractat în depou", a declarat Godja.

Conform sursei citate, circulaţia tramvaielor în cartierul Micălaca va fi sistată cel puţin o zi, călătorii urmând să fie transportaţi cu autobuze. Echipele tehnice ale companiei vor trebui să refacă reţeaua de alimentare cu electricitate înainte ca circulaţia tramvaielor să poată fi reluată.

Pe calea Radnei, sensul de mers spre centrul municipiului Arad, este afectat şi traficul rutier, fiind închisă o bandă de circulaţie pentru a se asigura intervenţia echipelor tehnice. Poliţiştii dirijează circulaţia în zonă.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt