Un fost poliţist şi-a ameninţat cu moartea o vecină, după care s-a baricadat în casă.

Un fost poliţist şi-a ameninţat cu moartea o vecină, după care s-a baricadat în casă.

A fost alerta azi in cartierul Viilor din Capitală. Un fost poliţist şi-a ameninţat cu moartea o vecină, după care s-a baricadat în casă. Timp de aproximativ 8 ore, negociatorii au încercat să îl convinga să iasă din locuinţă, însă fără succes. Operaţiunea a fost cu atât mai complicată cu cât fostul poliţist deţine legal o armă letală. Într-un final, forţele speciale au folosit forţa pentru a-l scoate pe bărbat din locuinţă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Scandalul a început încă din timpul nopţii de duminică spre luni, atunci când zgomotele produse de fostul poliţist au spart liniştea cartierului aflat la graniţa sectorului 4 cu sectorul 5.
Deranjaţi de zgomotele care proveneau de la etajul 1 şi care ţineau deja de câteva ore, locatarii de la parter au încercat să îi atragă atenţia vecinului de deasupra să o lase mai încet cu gălăgia, doar că reacţia acestuia a fost total pe dos şi în loc să înceteze gălăgia a coborât şi a spart geamul vecinilor de la parter.
Era ora 03:28 atunci când femeia, speriată de faptul că vecinul vrea să intre peste ea în casă a apelat la poliţie. 
Scandalul i-a trezit inclusiv pe locuitorii din cel mai apropiat bloc, aflat la mai bine de 100 de metri distanta de locuinţa fostului poliţist.
În jurul orei 4 dimineaţa, un prim echipaj s-a deplasat la adresa din Şoseaua Viilor. A constatat cele reclamate de femeie şi... a plecat.
Poliţia a fost extrem de prudenta deoarece avea informatia că politistul detinea in mod legal o armă. Au fost aduse trupele speciale, inclusiv lunetiştii şi negociatorii. După 8 ore, poliţiştii si-au pierdut rabdarea si au intrat în forţă peste bărbat.
În jurul orei 13:00, bărbatul a fost scos din locuinţă şi dus la Secţia 18. Este cercetat pentru distrugere şi ameninţare. 
Potrivit surselor Focus, fostul poliţist, în vârstă de 56 de ani a ameninţat mai mulţi vecini de-a lungul timpului. Acesta ar avea alte două dosare penale pentru ameninţare şi distrugere.

Afla mai multe desprefemeieagresatabaricadata
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt