Primele fotografii cu Andreea Bălan şi presupusul ei nou iubit. Unde au fost surprinşi cei doi

Primele fotografii cu Andreea Bălan şi presupusul ei nou iubit. Unde au fost surprinşi cei doi

După despărţirea de George Burcea, de la începutul anului 2020, şi divorţul lor intens mediatizat, Andreea Bălan a preferat să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă şi să împărtăşească publicului detalii despre cariera ei muzicală şi proiectele din televiziune în care este implicată.

La câteva luni de la anunţarea despărţirii, atât Andreea Bălan cât şi George Burcea au început alte relaţii, artista formând un cuplu cu Tiberiu Argint (relaţie care s-a destrămat între timp), iar actorul având-o alături pe Viviana Sposub, alături de care formează şi în prezent un cuplu, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orăşeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

În toamna anului 2021, Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit. Recent, cântăreaţa a fost surprinsă în compania unui bărbat. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi CANCAN.RO în zona de Nord a Capitalei. Artista şi presupusul ei partener au fost într-un restaurant, iar atunci când au ieşit s-au ţinut de mână. Vezi imaginile cu Andreea Bălan şi presupul ei partener AICI.

Până acum, Andreea Bălan nu a confirmat că ar fi într-o relaţie cu acel bărbat, însă după apariţia acestor fotografii, cântăreaţa a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj, însă referitor la show-ul America Express, în cadrul căruia va face echipă cu Andreea Antonescu. 

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt