Nicuşor Dan anunţă că încep lucrările pentru astuparea gropilor din Capitală: "În două luni o să fim bine cu străzile"

Nicuşor Dan anunţă că încep lucrările pentru astuparea gropilor din Capitală: "În două luni o să fim bine cu străzile"

Nicuşor Dan a declarat vineri, în conferinţă de presă, că de săptămâna viitoare vor începe lucrările pentru astuparea gropilor la nivelul întregii Capitale. Primarul General a precizat că este de acord ca fiecare primărie de sector să demareze acţiuni de asfaltare a gropilor, astfel încât în aproximativ două luni problema să fie rezolvată. 

”Avem trei restanţe în momentul acesta: dezinsecţia, dezinfecţia şi deratizarea, gropile şi iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă şi cu întârzierea bugetului şi cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanţate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii şi, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm", a declarat Nicuşor Dan.

Astfel, potrivit primarului general, acţiunea de astupare a gropilor din Bucureşti ar urma să înceapă de săptămâna viitoare şi să fie gata în aproximativ două luni, cu implicarea primăriilor de sector, care se vor ocupa fiecare de zona aferentă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt