După mâncare, mişcare

După mâncare, mişcare

Luna ianuarie este cea în care pragul sălilor de fitness este călcat de mai mulţi oameni faţă de restul anului. După
mesele copioase de sărbători, românii caută variante pentru slăbit. Atenţie mare, însă! Un corp tonifiat nu apare peste noapte, iar în niciun caz nu folosiţi metoda înfometării. Cel mai sigur este să apelaţi la sfaturile unui profesionist.

Dacă mesele de Crăciun şi Revelion au fost îmbelşugate, iar kilogramele în plus deja se fac simţite, nu trebuie să ne încumetăm la un meniu drastic. O spune Alexander, antrenor de fitness şi specialist în nutriţie. Ideal ar fi să începem cu un plan ne nutriţie bazat pe mâncăruri uşoare.

Iar cel mai important, faceţi mişcare! Dacă nu sunteţi obişnuiţi să alergaţi, începeţi uşor cu 15-20 de minute pentru primele 5 zile, după care măriţi timpul. Pe Diana am găsit-o în sala de fitness chiar în a doua zi a
anului. Face sport tot timpul, aşa că mesele copioase nu se resimt

Şi zonele pentru mişcare în aer liber au fost pline în a doua zi a anului. Soţii Anton şi Felicia au ieşit la ping pong. În fiecare zi fac mişcare şi spun că doar prin sport reuşesc să îşi menţină imunitatea ridicată.

Ioan a reuşit să dea jos, prin sport, câteva zeci de kilograme. Aşa că nu contează ce zi e în calendar, face mişcare
întotdeauna.

Iar cum vremea a fost neobişnuit de caldă, mersul cu bicicleta sau plimbările lungi pe jos s-au potrivit perfect unei zile de weekend.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt