Ce se întâmplă cu dosarele de daună ale şoferilor care au RCA la City Insurance. Anunţul Fondului de Garantare

Ce se întâmplă cu dosarele de daună ale şoferilor care au RCA la City Insurance. Anunţul Fondului de Garantare

Fondul de Garantare a Asiguraţilor primeşte, de luni, cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori de asigurare ai City Insurance, anunţă un comunicat al Fondului.

„Fondul de garantare a asiguraţilor a luat act de Decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A şi constatarea stării de insolvenţă a societăţii, urmând ca Autoritatea de Supraveghere Financiară să promoveze, în instanţă, cererea de deschidere a procedurii de faliment împotriva asigurătorului. Astfel, începând de astăzi (luni, n.r.), FGA poate proceda, la cererea posibililor creditori de asigurări ai Societăţii de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A, la deschiderea dosarelor de daună”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

ASF a decis vineri retragerea autorizaţiei de funcţionare a City Insurance şi a cerut deschiderea procedurii falimentului împotriva societăţii.

Asiguraţii la City Insurance au şi opţiunea să denunţe aceste poliţe, să renunţe la ele, să primească restul de bani pentru perioada rămasă şi să-şi facă asigurare la o altă companie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt