Ce îşi doresc românii în noul an

Ce îşi doresc românii în noul an

Prima duminică din an a fost una cu temperaturi ridicate în toată ţara. Prilej numai bun pentru plimbări, joacă şi zâmbete largi…neacoperite de măşti. Aşa cum, de altfel, oamenii speră că vor avea tot anul ! Pentru că de la 2022 românii îşi doresc să fie anul ieşirii din pandemie.

La 10 grade celsius, într-o duminică liniştită şi însorită, bucureştenii au ieşit la plimbare. Unii dintre ei însă, tot cu
masca la purtător. Dacă înainte lista de dorinţe pentru noul an era lungă, acum e scurtă şi la obiect. Vor doar sănătate!

Începutul anului a adus temperaturi de toamnă în Cluj Napoca, iar oamenii au umplut parcurile şi aleile. Unii au
preferat sa facă sport sau să îşi facă poze, iar cei mici s-au bucurat de locurile de joacă.

Clujenii pot profita de asemenea temperaturi si in zilele următoare.

Este o vreme nebisnuit de calda şi pe Litoral: temperaturile sunt foarte ridicate zilele acestea, iar mercurul a urcat in termometre pana la 11 grade Celsius. Faleza Cazinoului a fost supra-aglomerata la orele pranzului de localnici si de turisti veniti sa vada marea la inceput de an. A fost o vreme de primavara autentica.

Anul trecul la malul marii, in aceeasi perioada se inregistrau 3 grade ziua, iar noaptea valorile erau cu minus. Meteorologii vin cu vesti bune. De maine temperaturile cresc constant, astfel incat inceputul de an nou aduce valori atipice pentru aceasta perioada.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt