Accidente rutiere în care au fost implicate motociclete în România (cronologie 2021)

Accidente rutiere în care au fost implicate motociclete în România (cronologie 2021)

Un motocliclist a murit, la 20 noiembrie 2021, în urma producerii unui accident rutier în Pasajul Unirii din Capitală, dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, potrivit datelor transmise de Brigada Rutieră.

Accidente similare în care au fost implicaţi motociclişti au avut loc în România în cursul anului 2021:

18 octombrie 2021 - Un motociclist în vârstă de 21 de ani a fost grav accidentat în urma coliziunii cu un autoturism pe Drumul Judeţean 208 G, în afara localităţii Tupilaţi, judeţul Neamţ.
10 octombrie 2021 - O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital, după ce motocicleta cu care circulau a intrat în coliziune cu remorca unui tractor, pe DC 66 între localităţile Vereşti şi Corocăieşti, judeţul Suceava.
3 octombrie 2021 - Un motociclist bulgar şi un şofer român au fost răniţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în urma unui accident rutier produs, pe DN 5, în apropiere de localitatea Frăteşti.
2 octombrie 2021 - Un motociclist a fost rănit grav, într-un accident rutier produs pe DN 1, în zona localităţii prahovene Potigrafu.

2 septembrie 2021 - Un motociclist a decedat, pe DN 23D, judeţul Vrancea, după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt