Accident grav, soldat cu 5 morţi şi 3 răniţi, în Teleorman. Un microbuz din Bulgaria s-a ciocnit cu un TIR

Accident grav, soldat cu 5 morţi şi 3 răniţi, în Teleorman. Un microbuz din Bulgaria s-a ciocnit cu un TIR

Un grav accident de circulaţie a avut loc în timpul nopţii de duminică spre luni pe drumul european 70, la Drăgăneşti Vlaşca, în Teleorman. 5 oameni au murit şi 3 au fost răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Victimele sunt cetăţeni bulgari. A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

„Azi-noapte, la ora 01.52, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, salvatorii teleormăneni au fost alertaţi de producerea unui grav accident rutier pe raza localităţii Drăgăneşti Vlaşca, între un microbuz în care se aflau opt persoane şi un autotren ce transporta produse electrocasnice. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, începând cu ora 02.10”, arată un comunicat al ISU Teleorman.

La faţa locului s-au deplasat şase echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare grea, o maşină de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), din cadrul SAJ Teleorman cinci echipaje medicale şi mai multe echipaje de poliţie.

„Sosite la locul producerii evenimentului, forţele de intervenţie au constatat că dintre cei opt pasageri ai microbuzului, trei prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, doi se aflau în stare gravă iar alţi trei erau încarceraţi, cu multiple traumatisme. Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, victimele au fost eliberate rapid din caroseria deformată şi predate echipajelor medicale”, potrivit comunicatului citat de Agerpres.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt