Sechestru pe criptomonedele fraţilor Tate

Sechestru pe criptomonedele fraţilor Tate

După ce au rămas fără libertate, banii din conturi, case şi şi maşini de lux, fraţii Tate pierd şi criptomonedele. Anchetatorii le-au confiscat monede virtuale de peste 400.000 de dolari. Între timp, cei doi continuă să trimită mesaje din închisoare şi susţin că sunt arestaţi în mod abuziv. Asta nu-i opreşte să facă bani în continuare după gratii, prin platformele online pe care le deţin.

Ancheta scoate la iveală noi informaţii despre modul în care Andrew şi Tristan Tate au strâns o avere impresionantă, de aproximativ 10 milioane de euro. Aceasta rămâne sub sechestru, ca să acopere eventualele despăgubiri cerute de victime. Este vorba despre 15 case, terenuri, 15 maşini de lux, conturi bancare, bijuterii şi lingouri din aur. Cele mai multe terenuri sunt în lfov, Braşov şi Prahova, majoritatea cumpărate în perioada 2019-2021.

Procurorii nu au reuşit să pună însă sechestru şi pe cea mai scumpă măşină. Un Bugatti Chiron evaluat la 3,5 milioane de euro.Bolidul nu se afla la locuinţa lui Andrew Tate din Pipera, în ziua în care casa a fost percheziţionată.
Acum, anchetatorii se îndreaptă către banii făcuţi din criptomonede.

Sechestru asiguratoriu ar fi fost pus şi pe aceste conturi. Vorbim despre un portofel virtual deţinut de Tristan Tate, estimat la aproximativ 300.000 de dolari. Contul ar fi la comun cu presupusa iubită a lui Tristan, vedeta Only Fans Abigail Tyson. Aceasta ar deţine criptomonede în valoare de 90.000 de dolari.

Fraţii Tate se află în arest preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de trafic de persoane, viol şi spălare de bani. Între timp, aceştia continuă să facă sute de mii de euro din închisoare, prin intermediul platformei lor online, Hustlers University. Tinerilor săi adepţi li se promit metode de a câştiga bani uşor şi sunt ademeniţi cu o serie de cursuri de coprywriting, abilităţi sociale sau lecţii despre criptomonede. 200.000 de persoane din toată lumea sunt înscrise, iar pentru acces se percepe o taxă lunară de 50 de dolari.

Zilele trecute cei doi fraţi au fost aduşi din nou în faţa procuroriilor de la DIICOT. Cu fiecare apariţie, ei încearcă sa atrag atenţia şi mai mult. Andrew şi Tristan Tate acuză autorităţile din România că sunt reţinuţi pe nedrept şi trimit bileţele jurnaliştilor cu detalii despre anchetă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt