Sechestru pe criptomonedele fraților Tate - Prima News

Sechestru pe criptomonedele fraților Tate

După ce au rămas fără libertate, banii din conturi, case și și mașini de lux, frații Tate pierd și criptomonedele. Anchetatorii le-au confiscat monede virtuale de peste 400.000 de dolari. Între timp, cei doi continuă să trimită mesaje din închisoare și susțin că sunt arestați în mod abuziv. Asta nu-i oprește să facă bani în continuare după gratii, prin platformele online pe care le dețin.

Ancheta scoate la iveală noi informații despre modul în care Andrew și Tristan Tate au strâns o avere impresionantă, de aproximativ 10 milioane de euro. Aceasta rămâne sub sechestru, ca să acopere eventualele despăgubiri cerute de victime. Este vorba despre 15 case, terenuri, 15 mașini de lux, conturi bancare, bijuterii și lingouri din aur. Cele mai multe terenuri sunt în lfov, Brașov și Prahova, majoritatea cumpărate în perioada 2019-2021.

Procurorii nu au reușit să pună însă sechestru și pe cea mai scumpă mășină. Un Bugatti Chiron evaluat la 3,5 milioane de euro.Bolidul nu se afla la locuința lui Andrew Tate din Pipera, în ziua în care casa a fost percheziționată.
Acum, anchetatorii se îndreaptă către banii făcuți din criptomonede.

Sechestru asiguratoriu ar fi fost pus și pe aceste conturi. Vorbim despre un portofel virtual deținut de Tristan Tate, estimat la aproximativ 300.000 de dolari. Contul ar fi la comun cu presupusa iubită a lui Tristan, vedeta Only Fans Abigail Tyson. Aceasta ar deține criptomonede în valoare de 90.000 de dolari.

Frații Tate se află în arest preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de trafic de persoane, viol și spălare de bani. Între timp, aceștia continuă să facă sute de mii de euro din închisoare, prin intermediul platformei lor online, Hustlers University. Tinerilor săi adepți li se promit metode de a câștiga bani ușor și sunt ademeniți cu o serie de cursuri de coprywriting, abilități sociale sau lecții despre criptomonede. 200.000 de persoane din toată lumea sunt înscrise, iar pentru acces se percepe o taxă lunară de 50 de dolari.

Zilele trecute cei doi frați au fost aduși din nou în fața procuroriilor de la DIICOT. Cu fiecare apariție, ei încearcă sa atrag atenția și mai mult. Andrew și Tristan Tate acuză autoritățile din România că sunt reținuți pe nedrept și trimit bilețele jurnaliștilor cu detalii despre anchetă.

Total
0
Shares
Total
0
Share