Universitatea Babeş-Bolyai scoate la concurs locuri pentru admiterea din vară. Care este numărul acestora

Universitatea Babeş-Bolyai scoate la concurs locuri pentru admiterea din vară. Care este numărul acestora

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) scoate la concurs, la admiterea din vară, pentru anul academic 2024 - 2025, 27.880 de locuri, la nivel licenţă, masterat, doctorat, precum şi la învăţământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă, anunţă, miercuri, universitatea.
”Dacă aş fi absolvent de liceu, cu Bacalaureat şi aş vrea să studiez în România, aş alege Universitatea Babeş-Bolyai (...) UBB, întotdeauna, a fost printre primele universităţi, dar, de câţiva ani buni, este prima universitate a ţării prin mărimea pe care o are, istoria veche şi prin poziţia în rankingurile internaţionale. Oricum te uiţi la metarankinguri, din 2016, suntem prima universitate a ţării. De asemenea, aş spune că, dacă ieşim din România şi ne uităm la nivel european, UBB are un campus extins. Avem campusul nostru în UBB, dar prin alianţa EUTOPIA avem un campus la Gottenburg, în Suedia, avem un campus la Dresda, în Germania, avem campus la Paris, în Franţa şi avem campusuri în Marea Britanie, Belgia, Spania, Portugalia, Italia şi Slovenia”, a afirmat rectorul UBB Cluj-Napoca,  Daniel David, citat ăntr-un comunicat de presă.
Potrivit documentului citat, UBB scoate la concurs, la admiterea din vară, pentru anul academic 2024 - 2025, 27.880  de locuri, la nivel licenţă, masterat, doctorat, precum şi la învăţământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă, informează news.ro..

Afla mai multe despreubbconcurs
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt