Educaţia la înălţime revine în România. Aşadar, elevii continuă seria de lecţii live, cu drona, din locuri relevante
pentru fiecare materie în parte. Prima lecţie de geografie din această toamnă se va transmite direct din munţii Ţarcul, din Măgura Zimbrilor. Totul poate fi urmărit şi online, iar la final, clasele care vor participa activ la ore vor avea parte şi de un premiu.
8 lecţii cu câte 30 de mii de elevi în acelaşi timp. Aşa s-a făcut educaţia…la înălţime din această primăvară. Lecţiile
transmise live i-au fascinat atât pe elevi, cât şi pe cei de la grădiniţă.
Direct de la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră, din Maramureş, Bucegi, Dăbuleni, mausoleul victimelor
comunismului din Sighet sau din Dobrogea, elevii au putut urmări live şi învăţa în acelaşi timp lecţii de geografie, istorie sau biologie.
Succesul lecţiilor unice a fost atât de mare încât continuă şi în această toamnă. Prima lecţie va fi un spectacol al naturii live din Munţii Ţarcul. Elevii vor învăţa despre zimbri şi alte animale sălbatice, despre singurul orfelinat de urşi din Europa dar şi despre speciile ameninţate cu dispariţia.
La final, cineva va beneficia de un premiu important: un weekend la Măgura Zimbrilor. Lecţii livevor fi şi despre…femeile celebre din România, fuga din comunism, resursele limitate ale Pământului şi ultima lecţie va fi live din afara graniţelor ţării. Toată lumea poate urmări lecţiile pe canalul de youtube Educaţie la înălţime, iar trei clase din şcoli diferite vor fi alese să participe activ, prin zoom.