ŞCOALA ONLINE, VARIANTA OBSCENĂ

ŞCOALA ONLINE, VARIANTA OBSCENĂ

Atitudine absolut şocantă a unei profesoare de română din Bistriţa. În timpul cursurilor online, femeia, iritată de întrebările elevilor, a folosit un limbaj de o vulgaritate extremă pentru a descrie intriga basmului pe care îl preda la clasă. Profesoara este acum cercetată disciplinar.

Enervată de faptul că una dintre eleve nu părea să înţeleagă explicaţiile sale cu privire la un basm de Petre Ispirescu, profesoara colegiului Liviu Rebreanu din Bistriţa a reacţionat într-un mod revoltător. Elevii au rămas şocaţi când aceasta a folosit un limbaj vulgar pentru a descrie întâmplările descrise în text. 

Imaginile au apărut imediat în mediul online. Lipsa de profesionalism a dascălului a atras şi atenţia Ministerului Educaţiei.

Nu este însă primul videoclip în care profesorii filmaţi în timpul cursurilor online au derapaje de limbaj. În urmă cu doar câteva săptămâni, o profesoară de la facultatea de la medicină îşi umilea studenţii.

Specialiştii din educaţie spun că astfel de cazuri izolate existau în instituţiile de învăţământ româneşti şi înainte de debutul pandemiei. Odată cu trecerea cursurilor în regim exclusiv online, lipsa de tact a unora dintre pedagogi a fost însă expusă publicului larg.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt