Scandal cu Poliţia, bărbat împuşcat în picior

Scandal cu Poliţia, bărbat împuşcat în picior

Incident şocant în judeţul Cluj! Un bărbat a ajuns la spital împuşcat, în picior, de către un poliţist. Totul s-a întâmplat după ce o rudă a lui a fost prinsă la furat de lemne. Extrem de agresiv, bărbatul ar fi încercat să o scape de sancţiuni şi l-a rănit pe agent. A fost somat cu focuri de avertisment, însă, nu s-a potolit. A pierdut mult sânge, dar a scăpat cu viaţă. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Cu puţin timp înainte, poliţiştii, chemaţi de urgenţă, au ajuns la marginea unei păduri unde au prins în flagrant doi bărbaţi care ar fi încercat să fure lemne. Oamenii legii i-au condus la serviciul silvic din localitate. Acolo a ajuns însă şi o rudă a celor doi. Extrem de recalcitrant, individul a încercat să-l lovească pe unul dintre poliţişti. Ca să îl potolească, oamenii legii au folosit arma din dotare.

Deşi sângera masiv, bărbatul a încercat să plece acasă. Abia după ce a descoperit că nu mai poate să meargă i-a lăsat pe poliţişti să-l ajute. Oamenii legii au improvizat un garou dintr-o curea şi i-au acordat primul ajutor. În cele din urmă, bărbatul a ajuns la spital.

Localnicii au însă o altă variantă şi consideră că vecinul lor e nevinovat. Cazul a fost preluat de parchetul din Huedin, iar bărbatul este cercetat pentru ultraj dar şi pentru distrugere.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt