Poveşti de viaţă uluitoare, duminică, de Florii, la SCHIMB DE MAME

Poveşti de viaţă uluitoare, duminică, de Florii, la SCHIMB DE MAME

Telenovela din satul românesc

Prima TV difuzează în Duminica de Florii, de la ora 20.00,  o ediţie impresionantă din noul sezon al emisiunii ,,Schimb de mame”. Din sărăcia de la sat, cu greutăţile unei vieţi clădite cu multă trudă, la Bucureşti. Şi de la Capitală către sat. Ce realizează cele două mame, Elena şi Claudia, le va schimba viata si  va lega între ele o prietenie pe viaţă!

Lăsată în voia sorţii de părinti, Elena a căutat în permanenţă un loc al ei, un loc în care să simtă siguranţă. La 16 ani, l-a întâlnit pe Florică, mai mare cu 33 de ani decât ea. Bărbatul, impresionat de povestea de viaţă a tinerei şi îndrăgostit de ea, a lăsat totul în urmă - soţie, copii, loc de muncă, şi a început o viaţă la propriu sub cerul liber alături de Elena. Au trăit şi trăiesc greu, mai ales că acum au 4 copii împreună. De ani de zile îşi duc traiul într-o căsuţă improvizată şi tot ce îşi doresc este să rămână împreună şi să aibă copiii sănătoşi şi fericiţi. De curând, comunitatea le-a construit o casă, încă neterminată. Cu toţii visează să se mute acolo în curând, dar salariul de muncitoare al Elenei şi pensia lui Florică, acum în vârstă de 69 de ani, cu copii mici (mezinul având doar trei ani şi jumătate), nu ajung pentru ultimele finisaje. Elena are un singur scop în viaţă - să le ofere copiilor ce nu a avut ea, în primul dragostea de mamă. Şi reuşeşte.

Revelaţia orăşencei

Elena ajunge în Bucureşti, unde o va întâlni pe adolescenta Eliza şi pe bunica ei. Aici, în lipsa unui bărbat -Camelia, mama de la Bucureşti, este divorţată- Elena va experimenta o săptămână în care liniştea şi confortul înlocuiesc lipsurile şi zarva de zi cu zi de la ea de acasă din Gornet, Prahova.

Iar la Gornet, Camelia va afla ce înseamnă cu adevărat greul. Şi toate problemele ei de până acum devin mici în comparaţie cu situaţia pe care o va găsi aici. Elena va avea o săptămână de reflecţii, în care va realiza şi ce face greşit în relaţia cu copiii şi cu mai vârstnicul ei soţ.

Nu rataţi o emisiune cu multă emoţie, cu lacrimi, cu trăiri intense şi cu…copii delicioşi. La final avem parte de legarea unei prietenii ce se anunţă a fi pe viaţă. Doar în episodul 3 al emisiunii ,,Schimb de mame”, difuzat la PRIMA TV, duminică, 9 aprilie, de la ora 20.00.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt