Pod în pericol de prăbuşire

Pod în pericol de prăbuşire

Dacă ajungi cu maşina pe drumul de la Suceava la Iaşi trebuie să te aştepţi să ajungi după aceea cu maşina în service. Şi asta pentru că responsabilii nu se grăbesc să repare drumul. Iar problemele par fără sfârşit. Un pod la intrarea în oraşul Liteni a devenit pericol public. Pe zi ce trece, asfaltul cedează, iar mulţi dintre şoferi preferă să ocolească câţiva kilometri decât să-şi pună viaţa în pericol. Aici, tragedia de la Luţca s-ar putea repeta oricând.

Şoferii trebuie să circule cu mare grijă pe podul de la intrarea în oraşul Liteni dinspre Dolhasca. Deşi este şubred de ceva vreme, iar asfaltul cedează de la o zi la alta, autorităţile speră doar să nu se întâmple o tragedie pentru că în birouri situaţia este alta.

Şoferii se amuză de situaţie şi fac haz de necaz. Autorităţile promit însă că situaţia neplăcută creată de întârzierea lucrărilor pe Drumul Judeţean 208A va fi rezolvată în perioada următoare.

Termenul de finalizare al axialului Suceava - Iaşi este de 15 luni, iar costurile totale ale investiţiei sunt de aproape 200 de milioane de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt