O persoană a fost găsită decedată după ce a fost atacată de un urs - Prima News

O persoană a fost găsită decedată după ce a fost atacată de un urs

O persoană a fost găsită decedată, într-o casă din pădure, după ce a fost atacată de un urs, informează, duminică, Salvamont România.

“Ieri seara (sâmbătă seara – n.r.) membrii formaţiei Salvamont Dancuras din cadrul Serviciului Public Salvamont Harghita au fost alertaţi să intervină pentru salvarea unei persoane, care, conform primelor notificări, a fost atacată de un urs. Formaţia de prim răspuns alcătuită din opt salvatori montani a ajuns repede la faţa locului, în ciuda terenului accidentat şi greu accesibil, intervenţia fiind foarte dificilă din cauza vremii nefavorabile. În urma căutărilor victima a fost găsită într-o casă din pădure, decedat şi fără să mai răspundă manevrelor de resuscitare”, au anunţat duminică, pe Facebook, reprezentanţii Salvamont România.

Potrivit acestora, primele investigaţii şi leziunile grave suferite arată că decesul s-a produs cu mult timp înaintea sosirii la faţa locului a echipei de salvatori.

“După sosirea echipei de criminalistică, trupul neînsufleţit al persoanei a fost coborât şi predat autorităţilor”, precizează Salvamont România

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share