Nunta anului 2023: inedită şi cu puţini invitaţi

Nunta anului 2023: inedită şi cu puţini invitaţi

S-a dat startul sezonului de nunţi 2023, iar evenimentele mari cu sute de invitaţi par să nu mai fie pe placul viitorilor miri. Tot mai multe cupluri aleg nunţi restrânse, intime şi într-un cadru deosebit, cât mai aproape de natură. Se caută nunţile în grădini, pe malul mării, în ţară sau de ce nu în Grecia.

2023 pare să fie anul nunţilor atipice. Pandemia a schimbat mult preferinţele mirilor. Mulţi îşi doresc să -şi surprindă invitaţii cu locaţii specatculoase şi experinţe personalizate. Şi era petrecerilor uriaşe a apus. Cuplurile vor acum nunţi mai restrânse.

Cei care îşi doresc ca evenimentul să fie cu totul deosebit pot aleage expereinţa unei nunţi autentice. Mirii vor fi îmbrăcaţi în straie populare, iar nunta va avea loc în cele mai frumoase ţinuturi din ţară, cum ar fi Bucovina, Maramureş sau Transilvania.

Cine visează la o nuntă ca în filme şi îşi doreşte o petrecere combinată cu o vacanţă poate să aleagă însorita Grecie. În Halkidiki, pe unul dintre braţele insulei, într-o livadă de măslini şi cu o vedere spectaculoasă spre muntele Athos. Preşţurile încep de la 5.000 de euro.

După ce locaţia este aleasă încep discuţiile deaspre aranjamentele florale. Specialiştii ne recomndă să alegem flori de sezon. Preţurile pentru aranjamentele florare încep şi de la 170 de lei.

La fel de importante sunt şi rochia de mireasă şi costumul. Anul acesta pentru rochii se poartă liniile simple, crapate pe un picioar sau cu mâneci şi trenă detaşabile, iar culorile preferate rămân ivory sau tonurile de nude. Pentru domni însă este mai simplu.

Anul trecut a fost un an al recordurilor. Au fost organizate peste 120.000 de nunţi, cu 20.000 mai multe faţă de 2019.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt