Nunta anului 2023: inedită și cu puțini invitați - Prima News

Nunta anului 2023: inedită și cu puțini invitați

S-a dat startul sezonului de nunți 2023, iar evenimentele mari cu sute de invitați par să nu mai fie pe placul viitorilor miri. Tot mai multe cupluri aleg nunți restrânse, intime și într-un cadru deosebit, cât mai aproape de natură. Se caută nunțile în grădini, pe malul mării, în țară sau de ce nu în Grecia.

2023 pare să fie anul nunților atipice. Pandemia a schimbat mult preferințele mirilor. Mulți își doresc să -și surprindă invitații cu locații specatculoase și experințe personalizate. Și era petrecerilor uriașe a apus. Cuplurile vor acum nunți mai restrânse.

Cei care își doresc ca evenimentul să fie cu totul deosebit pot aleage expereința unei nunți autentice. Mirii vor fi îmbrăcați în straie populare, iar nunta va avea loc în cele mai frumoase ținuturi din țară, cum ar fi Bucovina, Maramureș sau Transilvania.

Cine visează la o nuntă ca în filme și își dorește o petrecere combinată cu o vacanță poate să aleagă însorita Grecie. În Halkidiki, pe unul dintre brațele insulei, într-o livadă de măslini și cu o vedere spectaculoasă spre muntele Athos. Preșțurile încep de la 5.000 de euro.

După ce locația este aleasă încep discuțiile deaspre aranjamentele florale. Specialiștii ne recomndă să alegem flori de sezon. Prețurile pentru aranjamentele florare încep și de la 170 de lei.

La fel de importante sunt și rochia de mireasă și costumul. Anul acesta pentru rochii se poartă liniile simple, crapate pe un picioar sau cu mâneci și trenă detașabile, iar culorile preferate rămân ivory sau tonurile de nude. Pentru domni însă este mai simplu.

Anul trecut a fost un an al recordurilor. Au fost organizate peste 120.000 de nunți, cu 20.000 mai multe față de 2019.

Total
0
Shares
Total
0
Share