Neozeelandezul Michael Venus l-a făcut idiot pe Nick Kyrgios, după un meci la Australian Open - Prima News

Neozeelandezul Michael Venus l-a făcut idiot pe Nick Kyrgios, după un meci la Australian Open

Tenismanul neozeelandez Michael Venus a afirmat despre Nick Kyrgios, după un meci la dublu din sferturile turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, că este ”un idiot absolut şi că are maturitatea unui copil de zece ani”, transmite EFE.

Venus şi partenerul său de dublu, germanul Tim Puetz, favoriţi şase, au fost învinşi marţi de perechea australiană Nick Kyrgios/Thanasi Kokkinakis cu 7-5, 3-6, 6-3, dar după meci neozeelandezul a fost foarte critic la modul în care publicul local i-a susţinut pe favoriţii săi şi la conduita celor doi jucători australieni.

”Va avea întotdeauna fani şi o va face întotdeauna într-un mod în care ei îl favorizează, dar, la sfârşitul zilei, este un idiot absolut. În ceea ce priveşte maturitatea, poţi vedea de ce nu s-a ridicat niciodată la nivelul aşteptărilor lui şi oamenii nu îl vor vedea niciodată aşa. Fiind generos, are maturitatea unui copil de zece ani. Este de necrezut, poate să spargă mingea şi să lovească un copil, iar apoi doar pentru că îi dă racheta copilului, oamenii spun că este un tip bun”, a declarat Venus într-un interviu pentru postul de televiziune din ţara sa, 1News.

Venus, 34 ani, a considerat că fanii locali au depăşit orice limită şi că unii spectatori au făcut comentarii despre el şi familia lui în timp ce se pregătea să servească: ”S-a simţit ca un circ şi nu un meci de tenis. Între servicii, ei incitau mulţimea, îndemnându-i să-i încurajeze în asemenea momente. Nu cred că se poate aşa ceva”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share