Mort înainte de operaţie

Mort înainte de operaţie

A murit chiar cu câteva clipe înainte de a face operaţia pentru o fractură de cot. Este drama unui bărbat de 28 de ani, cercetător şi doctorand la Universitatea din Iaşi. Şefii spitalului din Vatra Dornei, acolo unde s-a întâmplat totul, spun că pacientul a fost dus în sala de operaţie şi a intrat în stop cardio respirator la scurt timp după anestezie. Numai necropsia va arăta cauza exactă a morţii. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Într-o seară normală de fotbal cu prietenii, Valeriu s-a ales cu o accidentare la mână, pentru care a trebuit să meargă la spital. Medicii i-au făcut toate analizele înainte de operaţie şi toate au ieşit în regulă. Bărbatul nu avea istoric medical şi îi plăcea să facă sport.

Valeriu a făcut două stopuri cardio-respiratorii şi a fost resuscitat mai bine de o oră. Totul, în zadar. Moartea l-a lovit fulgerător. Valeriu era geograf şi lucra la Vatra Dornei, la un centru de economie montană. Bărbatul era dintr-o comună din judeţul Neamţ.

Cea mai plauzibilă variantă pentru moarte subită este cea a unei afecţiuni de care nu ştia nici el, însă necropsia va arăta cauza exactă a morţii. Poliţia din Vatra Dornei a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt