Mort înainte de operație - Prima News

Mort înainte de operație

A murit chiar cu câteva clipe înainte de a face operația pentru o fractură de cot. Este drama unui bărbat de 28 de ani, cercetător și doctorand la Universitatea din Iași. Șefii spitalului din Vatra Dornei, acolo unde s-a întâmplat totul, spun că pacientul a fost dus în sala de operație și a intrat în stop cardio respirator la scurt timp după anestezie. Numai necropsia va arăta cauza exactă a morții. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Într-o seară normală de fotbal cu prietenii, Valeriu s-a ales cu o accidentare la mână, pentru care a trebuit să meargă la spital. Medicii i-au făcut toate analizele înainte de operație și toate au ieșit în regulă. Bărbatul nu avea istoric medical și îi plăcea să facă sport.

Valeriu a făcut două stopuri cardio-respiratorii și a fost resuscitat mai bine de o oră. Totul, în zadar. Moartea l-a lovit fulgerător. Valeriu era geograf și lucra la Vatra Dornei, la un centru de economie montană. Bărbatul era dintr-o comună din județul Neamț.

Cea mai plauzibilă variantă pentru moarte subită este cea a unei afecțiuni de care nu știa nici el, însă necropsia va arăta cauza exactă a morții. Poliția din Vatra Dornei a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Total
0
Shares
Total
0
Share