Moarte în loc de vindecare

Moarte în loc de vindecare

Chirurgul craiovean acuzat că şi-a omorât patru pacienţi a fost plasat sub control judiciar! Medicul ar fi prelevat greşit probele biopsice în cazul acestora! Chirurgul, care în urmă cu câţiva ani, a ocupat şi funcţia de manager al Spitalului craiovean, are acum interdicţie de a profesa. Avocatul medicului spune că trei din cele patru victime erau grav bolnave şi că intervenţia era oricum la risc. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Victimele medicului reţinut sunt doi bărbaţi de 76 şi 77 de ani, din Craiova şi Pleniţa, respectiv două femei, de 64 şi 66 de ani, ambele din Târgu Jiu. Totul a avut loc de-a lungul a 4 ani, începand cu 2019.

Fii bărbatului din Pleniţa, prima victimă a medicului Alin Demetrian, spun că tatal lor se lovise la piept si s-au dus la spital pentru că avea dureri. Doctorul le-ar fi spus că o sa-i facă o incizie simplă pentru a afla de unde vin durerile. Ce s-a întamplat, insa, după aceea, i-a socat pe acestia.

După ce i-a anuntat ca tatal lor a murit, doctorul Demetrian nu a mai fost de gasit. Avocatii chirurgului susţin că 3 din cele 4 victime erau grav bolnave, iar apartinatorii stiau ca la operatie se poate intampla orice.

Medicul Alin Demetrian, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, se află în concediu de odihnă de pe 3 aprilie. Conducerea unitatii medicale sustine că nu a fost informată în mod oficial cu privire la măsurile dispuse în dosarul penal deschis pe numele doctorului.

Deocamdată, Alin Demetrian nu mai are voie să profeseze nici în spitalele de stat şi nici în cele private.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt