Medic de la Institutul Parhon: „Vaccinaţi-vă! COVID-19 este mai mult decât răceala copilăriei din care scăpam cu ceai, absenţă motivată şi pupu de la mama” - Prima News

Medic de la Institutul Parhon: „Vaccinaţi-vă! COVID-19 este mai mult decât răceala copilăriei din care scăpam cu ceai, absenţă motivată şi pupu de la mama”

Inquam Photos / Ocrav Ganea

Constantin Cucu, medic primar endocrinologie la Institutul Parhon din Bucureşti explică de ce este importantă vaccinarea anti-Covid şi subliniază că boala nu are propriu-zis un leac, iar toate remediile de care se vorbeşte au eficacitate limitată. „Vaccinaţi-vă! Sper că toată lumea, vaccinată sau nevaccinistă ştie faptul că boala asta, Covid, nu are propriu zis leac”, a afirmat medicul.

„Sper că toată lumea, vaccinată sau nevaccinistă ştie faptul că boala asta, Covid, nu are propriu zis leac. Nu există un antiviral pe care îl dai, cum dai penicilina în pneumonia cu pneumococ, şi aştepţi ca boala să treacă. Toate remediile de care se vorbeşte au o eficacitate la limită, mulsă mai mult cu puterea dorinţei de a o găsi, din mici ameliorări observate pe loturi mari de oameni.

Total
0
Shares
Total
0
Share