Manelist mort după ce a fost încătuşat de Poliţie

Manelist mort după ce a fost încătuşat de Poliţie

Un cunoscut manelist din Prahova a murit, în condiţii suspecte, după ce a fost încătuşat, dus la secţie şi ulterior la spital. Tânărul provocase un accident în trafic. Pentru că avea un comportament agresiv, bărbatul a fost dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice. S-a stins, însă, după ce a ajuns în unitatea medicală. Sunt însă voci care spun că bărbatul ar fi făcut stop cardiorespirator din cauza unei supradoze de droguri. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Sunt imagini filmate de un trecător, cu momentul în care oamenii legii încearcă să-l imobilizeze pe manelistul care devenise extrem de reclacitrant. Se întâmpla la doar câteva minute după ce provocase un accident, pe o stradă din Ploieşti. Potrivit anchetatorilor, manelistul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens unde a lovit o altă maşină, dar şi o conductă de gaze.

Numai că, odata ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Ploieşti, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Trupul neinsufletist al artistului a fost dus la Serviciul de Medicina legala pentru necropsie.

,,(…) rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă şi a fost cauzată de o insuficienţă cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice. Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Surse din anchetă spun că manelistul ar fi intrat în stop cardiorespirator din cauza unei supradoze de droguri. Tony de la Ploiesti avea 31 de ani şi era un cânătreţ extrem de apreciat în lumea manelelor. Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt