Evenimentul anului: miliardarii lumii au venit la Bran

Evenimentul anului: miliardarii lumii au venit la Bran

În România începe evenimentul anului: cea mai grandioasă petrecere de Halloween din întreaga lume. Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, a închiriat întreg castelul Bran. Fondatorul şi co-fondatorul Google, şeful PayPal, ceo-ul companiei Amazon, dar şi actriţa Angelina Jolie se numără printre cei care vor petrece la castel. O parte dintre celebrităţi au început să petreacă încă de aseară, într-o locaţie din Poiana Braşov, departe de ochii curioşilor.

Cel mai bogat om din lume a ales meleagurile Transilvaniei pentru petrecerea de Halloween de anul acest. Şi-a dorit un loc care să se potrivească cât mai bine cu tematica sărbătorii, aşa că a închiriat întreg Castelul Bran. Până acolo, însă, prima oprire pe care a făcut-o când a ajuns pe pământ românesc a fost Poiana Braşov.

Într-un local exclusivit, un restaurant tradiţional departe de ochii curioşilor, a organizat primul chef cu prietenii miliardari. Printre ei: Jeff Bezos, CEO-ul companiei Amazon, Peter Thiel, co-fondatorul PayPal, Larry Page, co-fondatorul Google, dar şi actriţa Angelina Jolie. Grupul de celebrităţi a fost întâmpinat de gazde cu tradiţionala pâine cu sare. De pe mese, n-ar fi lipsit nici ţuica de prune. Mai târziu, într-o postare pe Twitter, Elon Musk a lăsat să se înţeleagă că mâncarea a fost foarte bună.

Şi ar avea ce investi. Adunată, averea celor mai importanţi magnaţi invitaţi la petrecerea de la Bran depăşeşte 436 de miliarde de dolari, adică de două ori cât PIB-ul României pe anul trecut. Bineînţeles că românii nu au ratat ocazia să facă glume, pe seama invitaţilor de vază.

,,Dacă chiar avea bani, Elon Musk, venea vara la Mamaia", ,,După ce ai trimis o maşină spre Marte, următoarea provocare nu poate fi decât să vrei să ajungi la Bran pe DN1. Baftă, Elon!", ,,Suntem atât de săraci că bogaţii lumii vin aici să se sperie." Sunt doar câteva dintre postările care au devenit virale pe internet. Un alt internaut i-a scris chiar Angelinei Jolie, pe Facebook. ,,Bună! Am cazare la munte. La mamaie. Ieşim la nişte scovergi?"

Petrecerea se va muta în această seară, din Poiană, la Castelul Bran.

foto: facebook.com/BranDraculasCastle

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt