Liderul grupării Hell's Angels, extrădat în SUA

Liderul grupării Hell's Angels, extrădat în SUA

Liderul grupării Hell's Angels din România a fost extrădat în Statele Unite ale Americii. Marius Lazăr este acuzat de omor calificat, trafic de droguri şi spălare de bani. În 2020, ar fi negociat un dublu asasinat şi ar fi încercat să vândă 400 de kilograme de cocaină. Acesta a fost momentul în care a intrat în atenţia poliţiei române. Marius Lazăr va fi judecat în America şi tot acolo îşi va ispăşi pedeapsa dacă va fi găsit vinovat.

Marius Lazăr a fost adus, cu escortă, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti. Bărbatul a fost dus la un terminal privat la cererea agenţilor federali americani. Aceştia au cerut măsuri suplimentare, pentru că spun că liderul Hells Angels din România este extrem de periculos şi nu nu are voie în zona aglomerată a aeroportului. Abia păşind, liderul grupării a fost păzit de mai mulţi luptători din trupele speciale de la antidrog.

Marius Lazăr a fost extrădat în urma unui mandat de arestare preventivă care a fost emis pe numele lui pe data de 15 decembrie 2022. Acesta a fost arestat în acelaşi an pe 28 decembrie de poliştii din Capitală. Bărbatul este acuzat de omor calificat, trafic de droguri şi spălare de bani.

Liderul Hell's Angels din România are un trecut tumultos. A fost arestat iniţial în 2020. Atunci a fost prins în flagrant în momentul în care urma să vândă 400 de kilograme de cocaină în State Unite. Îl ajutau doi traficanţi din Noua Zeelandă. Asupra lui a fost găsită suma de 50 de mii de euro. Surse din achetă spun că Lazăr urma să comande, cu aceşti bani, asasinarea a doi rivali.

Povestea nu se termină aici. Liderul Hell's Angels a încercat să intre şi pe piaţa traficului de arme din Statele Unite ale Americii. S-ar fi folosit de nişte prieteni sârbi care aveau legături cu gruparea motocicliştilor.

foto: captura video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt