Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dan Vîlceanu la Finanțe. Depunerea jurământului, la 17:30, la Cotroceni - Prima News

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dan Vîlceanu la Finanțe. Depunerea jurământului, la 17:30, la Cotroceni

Inquam Photos / George Călin

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de numire a lui Dan Vîlceanu în funcția de ministru al Finanțelor. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc la ora 17:30, la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială.

Dan Vîlceanu a fost validat, miercuri, de conducerea PNL pentru a prelua portofoliul Finanțelor. Au fost 42 de voturi pentru și un vot împotrivă, votul președintelui PNL Ludovic Orban. Ședința a fost convocată de tabăra premierului, în timp ce din tabăra lui Orban a participat doar acesta la ședință.

„Îi mulțumesc premierului pentru susținere. Este onorant pentru mine că astăzi am primit votul colegilor, este o încerdere pentru care mă simt obligat. Ministerul de Finanțe este unul dintre ministerele foarte importante și nu am niciun fel de dubiu că voi face echipă bună cu prim-ministrul. Am lucrat foarte bine în comisia de finanțe și îmi doresc ca să preiau cât mai repede portofoliul”, a declarat Vîlceanu, după ce a fost validat de conducerea PNL.

Total
0
Shares
Total
0
Share