Cum a ajuns un român care munceşte în Germania să dea în judecată statul. „Am băgat tot sufletul, toată speranţa mea, toţi banii mei”

Cum a ajuns un român care munceşte în Germania să dea în judecată statul. „Am băgat tot sufletul, toată speranţa mea, toţi banii mei”
Digi24

Un român care munceşte de ani de zile în Germania se judecă de trei ani cu instituţiile statului de la noi. Bărbatul originar din judeţul Satu Mare şi-a investit toate economiile într-o afacere construită în curtea familiei sale, dar s-a trezit cu mari bătăi de cap din cauza birocraţiei. Statul i-a solicitat un plan urbanistic de detaliu, fără ca acesta să fie necesar. Din această cauză, antreprenorul a dat în judecată primăria din comuna natală, prefectura şi consiliul judeţean Satu Mare.

Marius Filip, reclamant: Am băgat tot sufletul, toată speranţa mea, toţi banii mei. Puteam să investesc în altă parte.

Marius Filip munceşte în Germania din 2013. Acum câţiva ani a început construcţia unui atelier auto în curtea părinţilor săi din comuna Cămin, judeţul Satu Mare. Numai că în momentul în care a pregătit dosarul pentru eliberarea autorizaţiei de funcţionare, de la primărie i s-au solicitat documente peste documente.

Marius Filip, reclamant: Am depus dosarul pentru autorizaţia de funcţionare a firmei şi doamna secretară a considerat că nu este de ajuns ca firma să fie pe anexă gospodărească. Mi-a spus ca trebuie să facem schimbare de destinaţie pentru aşa ceva şi să trecem la atelier auto.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt