MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI!, poveştile din spatele produselor fabricate în România

MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI!, poveştile din spatele produselor fabricate în România

Susţinem România, mănâncă româneşti! este campania Prima News şi Focus în care intenţionăm să vă arătam ce poate face fiecare dintre noi pentru aceia pentru care statul nu face mai nimic. Fermierii. Prin urmare, vă invităm să mâncăm româneşti. Nu româneşte, ci româneşti - produse din fermele de lângă caselor noastre. Vă spunem povestea mâncării de fiecare zi şi a oamenilor din spatele ei. Mergem la prima poveste a campaniei. E vorba despre un bărbat, pe jumătate irakian care a decis să devină fermier în Argeş şi să producă lactate după o reţetă tradiţională. Daniel Osmanovici a vorbit cu el pentru campania Susţinem România, mănâncă româneşti!

Viaţa e plină de surprize şi prima impresie nu ar trebui luată drept reper pentru părerea pe care ti-o formezi despre un om. Zino nu este fermierul clasic şi nici nu vrea. Este foarte sincer, foarte critic la adresa autorităţilor care ar trebui, în viziunea lui să îi ajute mai mult pe fermierii români, şi cu multă pasiune pentru ceea ce face.

Zino a descoperit pe propria piele ce înseamnă să renunţe la relaţia nocivă cu un supermarket, apoi ce înseamnă te descurci pe cont propriu. Era la un pas de a renunţa, dar a decis să mai încerce.

Îi plac caprele lui şi le vede ca baza unui plan cu mult mai mare şi cu mult mai multe feluri de animale. Este mândru că tot ce produce într-o dimineaţă este vândut până seara şi spune că nu are nevoie de reclamă, ci de mai multe capre şi forţă de muncă. Acum ştie tot ce e de ştiut despre ele. Este esenţial să îşi cunoşti producţia, caracteristicile şi cum arată marfa concurenţei, să te raportezi la ea.

Da este bun şi vă rămâne aşa atâta vreme cât autorităţile vor înţelege cât de imporant este să MÂNCĂM ROMÂNEŞTI

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt