Daniel Constantin: ”Premierul Ciucă este un om preocupat de problemele agriculturii”

Daniel Constantin: ”Premierul Ciucă este un om preocupat de problemele agriculturii”

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ieri, în funcţia de prim-ministru al României, pe ministrul interimar al Apărării, Nicolae Ciucă, fost şef al Statului Major al Armatei şi militar de carieră care s-a făcut remarcat prin prezenţa la numeroase misiuni militare în afara ţării, precum Irak, Afganistan sau Bosnia.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, realizatorul Ovidiu Ghinea a discutat această propunere împreună cu Daniel Constantin, fost ministru al agriculturii şi coleg de partid cu Nicolae Ciucă. Potrivit acestuia, premierul desemnat este un bun cunoscător al problemelor din agricultură şi este preocupat de acest sector.

”Vă dau o ştire în premieră. Să ştiţi că aveţi în premierul Ciucă un om care este preocupat de problemele agriculturii. Eu am avut ocazia să vorbesc cu domnia sa acum câteva luni de zile, când probabil că nu se gândea că va ajunge premier, exact despre problemele agriculturii: ce se întâmplă cu succesiunea atunci când se moşteneşte un teren, ce se întâmplă cu cadastrarea, cu zona de cooperative. Am avut o discuţie aplicată prima dată, iar după aceea am continuat discuţia, despre ce putem să facem să ajutăm diverşi fermieri, fie că vorbim de legumicultură sau cultura mare”, a precizat Daniel Constantin în direct la AGRO TV.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt