Aglomeraţie la Festivalul berii şi mustului din Bucureşti

Aglomeraţie la Festivalul berii şi mustului din Bucureşti

Vremea frumoasă i-a scos pe bucureşteni din case. Şi au avut multe activităţi la dispoziţie. Cei care au vrut să se răcorească cu o bere germană, au mers în Parcul Tineretului, la Festivalul Berii. Iar în Parcul Alexandru Ioan Cuza a fost Festivalul mustului. Cum o băutură bună merge cu mâncare delicioasă, nu au lipsit nici preparatele tradiţionale. La oraş, toamna se cumpără recoltele, aşa că după o masă copioasă şi o băutură pe cinste, bucureştenii şi-au făcut aprovizionare pentru cămară.

24 de grade a indicat termometrul la orele prânzului în Bucureşti. Iar ziua frumoasă de toamnă a încărcat parcurile de lume. Mai ales că evenimente au fost peste tot şi pentru toate gusturile. În Parcul Tineretului s-a organizat un mic Oktoberfest. Berea nemţească a fost cea mai căutată.

Cei care nu iubesc berea, iubesc mustul. Festivalul Mustului, organizat în Parcul Alexandru Ioan Cuza a format cozi de pofticioşi. S-a gustat, dar s-a şi cumpărat. Iar mustul a fost asezonat cu pastramă, dar şi alte preparate delicioase pregătite de Nicolae Ciobanul, venit din judeţul Alba.

Săptămâna viitoare va fi organizat un nou târg specific toamnei în parcul IOR. Iar meteorologii anunţă că vremea se va încălzi şi mai mult.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt