România, cale liberă către digitalizare

România, cale liberă către digitalizare

Trăim în era tehnologiei şi vitezei, însă multe instituţii din România sunt în urmă cu digitalizarea. Soluţia vine tot din mediul de afaceri. Două mari companii din sectorul financiar se implică în dezvoltarea digitală a ţării noastre, alături de colegii de la Profit.ro. Există avantaje pentru ambele părţi, spun specialiştii, dar cel mai mult vor avea de câştigat cetăţenii.

România este pregătită să facă pasul către digitalizare. O spun antreprenorii şi directorii a două mari companii care au decis să se implice în acest demers. Pentru a putea avea sorţi de izbândă, digitalizarea trebuie să aibă loc, în paralel, şi în mediul privat, iar afaceriştii trebuie să sprijine sectorul public.

Parte a iniţiativei sunt şi colegii de la Profit.ro, care au dorit ca secretele digitalizării să fie aduse mai aproape de comunităţile locale.

Odată ce tehnologia va avansa în instituţiile publice şi în companii, oamenii se vor putea bucura de oraşe inteligente şi de un confort mult mai mare în viaţa de zi cu zi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt