Fraţii Tate, eliberaţi din arestul preventiv

Fraţii Tate, eliberaţi din arestul preventiv

Fraţii Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv. După trei luni, Andrew şi Tristan s-au întors la vila din Pipera unde trebuie să stea cel puţin 30 de zile în arest la domiciliu. Cei doi fraţi susţin că sunt nevinovaţi şi le mulţumesc judecătorilor că au făcut dreptate.

Era aproape miezul nopţii când fraţii Tate au ieşit, după trei luni, din sediul arestului preventiv din Capitală. Andrew şi Tristan au plecat cu zâmbetul pe buze spre casă. În faţă Arestului i-au aşteptat fanii lor care i-au aplaudat. Curtea de Apel a decis să înlocuiască măsura arestului prevetiv cu cea a arestului la domiciliu.

Andrew şi Tristan vor fi controlaţi periodic de poliţişti. Şi în această dimineaţă, agenţii au mers la vila din Pipera. Au stat minute bune în faţa uşii. Andrew a ieşit îmbrăcat într-un halat roşu şi Tristan a apărut la bustul gol. După trei luni de arest, cei doi fraţi s-au schimbat total. Andrew susţine însă că a făcut mereu sport în spatele gratiilor.

După ce a ajuns acasă, Andrew Tate a făcut şi o postare pe Instragram. Bărbatul şi-a arătat muşchii într-un videoclip.

În primăvara anului trecut, Andrew şi Tristan Tate au intrat în vizorul poliţiştilor din România după ce o femeie din America a alertat autorităţile prin Ambasada SUA la Bucureşti. Tânăra a spus că a fost păcălită de britanici prin metoda loverboy. Odată ajunsă în ţara noastră, aceştia au sechestrat-o. Atunci a ieşit la iveală şi adevărata afacere a fraţilor Tate. Cei doi le făceau pe femei să se îndrăgostească de ei. Le duceau în casa lor din Voluntari şi de acolo nu mai aveau voie să iasă. Le obligau să facă videochat.

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la vila fraţilor Tate, acolo unde se afla şi studioul de videochat. Anchetatorii au găsit mai multe probe informatice şi i-au arestat pe Andrew şi Tristan Tate în decembrie anul trecut. Au fost arestate şi complicele Georgiana Naghel şi Luana Alexandra Radu. Acuzaţiile sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Toţi patru au fost acum plasaţi în arest la domiciliu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt