Fraţii Tate, arestaţi în România

Fraţii Tate, arestaţi în România

Fraţii Tate, excentricii milionari britanici stabiliţi în România, au fost arestaţi preventiv! Sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol, după ce şi-au construit un imperiu din videochat. Procurorii susţin că fetele erau păcălite de cei doi şi transformate în sclave sexuale.

Ştirea a fost preluată de presa din toată lumea. În Marea Britanie, pe BBC, The Sun şi Daily Mail a fost subiectul zilei. De asemenea, Twitterul a fost împânzit de fotografiile celor doi indivizi aflaţi în custodia Poliţiei Române.

O cutie de pizza l-a dat de gol pe controversatul Andrew Tate. Brandul de pizza din clipul postat pe Twitter se găseşte numai în România. Aşa şi-ar fi dat seama autorităţile că fraţii Tate sunt acum în ţară. Greta despre care vorbeşte britanicul este nimeni alta decât activista de mediu Greta Thunberg. Cei doi au polemizat pe Twitter, în privinţa emisiilor de carbon. După ce fraţii au fost reţinuţi, Greta a revenit cu o postare ironică. ,,Asta se întâmplă când nu îţi reciclezi cutiile de pizza", a scris tânără.

Britanicul Andrew Tate a fost campion la kickboxing şi a participat la Big Brother UK, dar a devenit faimos pe reţelele de socializare cu discursurile despre bani şi femei.

De-a lungul timpului, Tate a fost interzis de pe platforme precum You Tube, Facebook şi Tik Tok din cauza afirmaţiilor misogine. La un moment dat, a spus că femeile ar trebui să poarte răspunderea pentru că au fost agresate sexual. Şi pe Twitter a fost banat, însă Elon Musk i-a redeschis contul.

Într-un podcast, Andrew Tate a povestit cum a pornit afacerea cu videochatul, în Londra. A ajuns la 75 de fete care lucrau pentru el, spune. După ce a avut probleme cu autorităţile din Marea Britanie, acuzat că a lovit-o pe una dintre tinere, Tate a decis să plece din ţară.

Lunile s-au transformat în ani, pentru că în România a găsit teren propice pentru videochat. Afacerea l-ar putea costa acum ani grei de închisoare. Împreună cu fratele său Tristan e acuzat de trafic de carne vie şi viol. Cei doi ar fi ademenit victimele sub pretextul că vor o relaţie cu ele, după care, prin agresiune fizică, le-ar fi obligat să facă videochat.

În urmă cu câteva luni, un american a sunat la ambasada SUA să anunţe că prietena lui este ţinută cu forţa în casă de englezi. Autorităţile din România au descins şi atunci la vila celor doi fraţi. O parte dintre fetele de acolo erau tatuate pe braţe cu mesajul Owned by Tate, adică Propietatea lui Tate. Acum, alături de ei, în arestul poliţiei e şi o fostă poliţistă pe care anchetatorii o consideră complice.

foto: capura video TATE CONFIDENTIAL PLUS

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt