Fotbalist din Liga 1, acuzat că paria pe meciurile din campionat - Prima News

Fotbalist din Liga 1, acuzat că paria pe meciurile din campionat

Mafia pariurilotr lovește și în Liga 1. Un fotablist de la Petrolul Ploiești este anchetat după ce ar fi pariat sume importante de bani pe meciurile din campionatul românesc. Surse apropiate anechetei susțin că jucătorul avea legături cu un clan interlop.

Cosmin Achim are 27 de ani și în această iarnă a fost transefrat de la FCVoluntari la Petrolul Ploiești. După doar 5 partide în tricoul noii echipe, clubul anunța rezilierea contractului cu Achim.

“FC Petrolul Ploiești și jucătorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, fundașul central fiind cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu clubul nostru.Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariții pentru echipa noastră în partidele disputate în Superliga. Mult succes, Cosmin Achim!”, a anunțat Petrolul.

În comunicat nu era specificat însă motivul real al acestei decizii. Afaceri necurate în care ar fi fost implicat Achim. Fotbalistul ar fi pariat sume importante de bani pe meciurile din Liga 1. Vorbim despre 8.000 – 9.000 de lei pe meci, iar uneori paria și pe meciurile propriei sale echipe. Cea care l-a denunțat pe Cosmin Achim a fost chiar fosta sa iubită. Federația Română de Fotbal a admis că există o investigație în acest sens.

„Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”, a transmis FRF.

Dacă va fi găsit vinovat, Cosmin Achim riscă sancțiuni drastice. În anul 2019, Mihai Voduț, legitimat la acea vreme la Chindia, a fost suspendat 2 ani și amendat cu 300 de mii de lei pentru că paria pe meciurile echipei sale.

Total
0
Shares
Total
0
Share