Fostă arhitectă, campioană la raliu - Prima News

Fostă arhitectă, campioană la raliu

A crezut că iubește arhitectura dar la un moment dat, și-a dat seama că nu s-ar vedea făcând asta toată viața. Așa că a făcut ce a simțit. A dat proiectele și schițele pe… adrenalină, iar câțiva ani mai târziu a ajuns cea mai activă femeie pilot din România. Cristiana Oprea, căci despre ea este vorba, vine mâine dimineață la Focus la Prima Oră să-și spună povestea. Ea este una dintre femeile exceptionale ale
campaniei Femei in Focus!

Ea este Cristiana Oprea și în 2015 a renunțat la arhitectură pentru a-și urma pasiunea pentru raliu. Era convinsă că doar așa va putea schimba lumea în bine.

Și a reușit! În 2018, împreună cu Diana Hațegan, copilotul ei, au devenit primul echipaj feminin românesc, care a participat la competițiile de raliu din străinătate. Iar un an mai târziu a reprezentat România la un campionat european de raliu.

Povestea Cristianei Oprea , însă, este mult mai frumoasă de atât. Vă lăsăm să o descoperiți mâine dimineață la Focus la Prima Oră, cand Cristiana va fi invitata Irinei Gologan si a lui Daniel Osmanovici.

Total
0
Shares
Total
0
Share