Viena încearcă să atragă clienţii înapoi în magazine, după lockdown

Viena încearcă să atragă clienţii înapoi în magazine, după lockdown

Municipalitatea din Viena lansează un program de 4 milioane de euro menit să ajute comerţul, încurajându-i pe oameni să revină în magazine după lockdownul de trei săptămâni, relatează miercuri dpa.

Capitala Austriei şi Camera sa de comerţ au anunţat în acest scop un sistem de distribuire de recompense de tip loterie.

Clienţii care merg la cumpărături în acest weekend - ultimul dinainte de Crăciun - vor putea înregistra un bon fiscal pe un site, având şansa de a primi banii înapoi pentru minim 50% din valoarea bonului, respectiv până la maxim 100 de euro.

Suma de 4 milioane de euro va fi alocată prin tragere la sorţi sub formă de vouchere ce vor putea fi folosite în restaurante şi cafenele vieneze.

Anul trecut, municipalitatea a distribuit vouchere pentru restaurante tuturor gospodăriilor, pentru a susţine acest sector serios afectat de pandemie.

Austria abia a ieşit dintr-un lockdown de trei săptămâni în care au putut rămâne deschise doar magazinele "esenţiale", în încercarea guvernului de a împiedica înmulţirea cazurilor de coronavirus.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt